La nostra empresa

GEST ADVOCATS I ECONOMISTES som una empresa dedicada des de l’any 1985 a l’assessorament integral d’empreses i particulars. La nostra especialitat són les àrees fiscal, legal, comptable i laboral, així com l’administració de propietats verticals i horitzontals.

La nostra sòlida formació i actualització constant en tots els sectors de la nostra activitat, ens permet oferir diàriament un servei de qualitat i ajustat a les necessitats de cada client. A més, el nostre equip de professionals i col·laboradors garanteix una solució òptima a qualsevol problema plantejat.

L’objectiu principal de la nostra firma és posar al servei dels nostres clients la nostra especialització i experiència, donant una gestió personalitzada, eficaç i constant en tots els àmbits de l’activitat. Volem convertir-nos en un suport incondicional per la empresa i acompanyar-la en el seu creixement des del primer moment.

La satisfacció dels nostres clients ens avala.

Oferim un servei de 360º als nostres clients

El nostre equip

Disposem d’un equip de professionals i col·laboradors especialistes en els seus diferents camps d’actuació. Els dos socis, Joan Cortecans Pujol, advocat, i Robert Peich Saumell, economista, han dedicat la major part de la seva carrera professional a l’assessorament integral d’empreses i persones físiques, en els àmbits del dret laboral, tributari, civil, mercantil i de gestió immobiliària.

Joan Cortecans Pujol

Joan Cortecans Pujol

Advocat

Membre i expresident APTTCB
Àmplia trajectòria en l’assessorament empresarial, amb especial dedicació a l’àmbit tributari, civil i mercantil.

Robert Peich Saumell

Robert Peich Saumell

Economista

Membre AEDAF
Ha gestionat carteres de clients en diferents despatxos de Barcelona, sempre amb un enfocament cap a l’assessorament tributari i laboral de persones físiques i jurídiques.

Joan Peich Carbasa

Joan Peich Carbasa

Consultor

Amplis estudis d’especialització en Dret Laboral, que li han permès exercir amb excel•lència la professió d’assessor laboral, durant més de 30 anys.

Montserrat Pintor Ramón

Montserrat Pintor Ramón

Tècnic comptable

Dilatada experiència en comptabilitat i gestió de liquidacions tributàries i altres obligacions fiscals de Societats i autònoms.

Ana Maria González Lorenzo

Ana Maria González Lorenzo

Administració

Sòlida trajectòria en comptabilitat i gestió de finances

José Luis Pablos Egea

José Luis Pablos Egea

Tècnic laboral

Especialitzat en la gestió i elaboració de contractes laborals, nòmines i rebuts de cotització.

Truca’ns, estarem encantats d’escoltar-te.